FanFic ?!

Annyeong chingu[s] !

Annyeong hasaeyo guyss !!

Agak2x Hyun Ji buat apa ek skrang nii ?
Hihi ..
Okayy , nak straight to the point! ja .
Tdi , Hyun BW[blogwalking] dkat stu blog ni .. And lepas gi blog dia tu , skodeng lha kjap dia pnyer fanfic .. Wahhh ! Bukan main best lagii !! Then , tgok dia pnye snarai list kwan dia ..
Tgok pnye tgok .. Rmai jgak kawan dia buat Fanfic .. Dah lha bestt !! Hishhh , how jelly Hyun Ji dngan diaorang sume !!!

Waahh ! Nak buat jgakkk !! Rasa rasa boleh tak Hyun Ji buat FanFic ?
Hurmm , tak salah mencuba kann ? Chaiyookk Hyun Ji ..
Keke^^ ..

Okayy lha .. Nnti Hyun Ji kene pikir balikk ,. Ye lha .. Bukan senang nak buat FanFic ni ..
Kene pikirkan watak lagi then buat cover dia lagi .. Aiyooo .. Banyaknyaa ! Dah lha tahun  ni UPSR yg kejam tu ada !! Aishhh ... Hyun Ji rasa nak buat lepas abis UPSR bolehh ? Klau korang nak tahu FanFic apa .. Just wait n see kayy ?
 ==' lambat lagi lha korang smua kene tunggu .. Ngee xD

So , -Ppyong !!

No comments: