Hyun Ji Official Blog !



Annyeong Hasaeyo guys !

Hyep korang ? Pe khabar ? Sehat walafiat ? Harap begitu lha smuanya .. >.<
Chingu~~ Agak-agak chingu kan , how's my awesome blog ? Nice ?? Hahaha
Cadang nk tukar semua yg ada dkat blog ni menjadi blogskin lha ... tpi .. hermm , tak de yg mnarik minda Hyun Ji lerhh.. ^^
Header blog tu tak cantik kan kan ? Pilih Woo Hyun jadi model dia coz Kwangmin tak bnyak gmbar comeyy comeyy lha ..   >.< . Kwangmin kan bit shy .. Hhaha~~

Cursor dia un dah tukarr .. Buat sendiri je ~ Jimat masa .. Cuma tak cantik je lah .. Tak sama mcam awak semua , awak semua TOP ! sye tep TOP .. huhu.. 
Background ?! MENYAMPAH tahap gaban ~!  Bukan ape .. Love-love berbagai.. Hyun Ji nak background yg biasa tak ada corak . Tpi ~ tak ada yg sesuai.. Nasib baik my twins suruh sabar je and guna je dulu bg tu .. Nanti dah ada yg sesuai baru tukar . Yeayy ! Thanks twinnie .. Tpi apa apa un , blog title dah tukar . Tak nak dah lha Story Of My Life tuhh . Tak best plak .. Keke~~ 

hurmm , nak cite ape lagi ek ? Sudah kering idea.. :( . Ehh , korang ? korang ada baca tak fanfics Kak Nafaa ? Woahh .. Meletop btul Fanfics dia .. Best best ~~Tabik Kak Nafaa!! 
Hehhe .. Ha ! Apa lagi cuba lha baca , mesty seronok ! :))
Oke lha , smpai sni ja dlu .. 
ppyong !

2 comments:

Putri Nazirah said...

Betul betul .Kwangmin tak byk gmbar .Dia pemalu :')

Park Hyun Ji said...

A'ah . tk mcam twins dye . ^^ . Youngmin relax jer .. Kwangmin ? pemalu ><