Infinite


Annyeong chingu !

Hari ni nk citer psal Infinite dlam SESAME PLAYER kayy ..Keke^^
Citer tuh daebak sngat sbab tuh , aku nak citer psal tu dlam post kali ni .. And , korang semua boleh tgok dkat Utube klau nak tgok lah ..

 Skrang ni aku tgah layan ep2 , ep 2 ni bnyak yg kelakar .. Coz Sung Yeol asyik buat kelakar je dlam ep 2 ni , skit prut aku dibuatnya sbab asyik gelak je .. Keke^^
 Yg tak tahannya , masa Sung Jong tgah nk balas dendam dekat Sung Yeol sbab Sung Yeol dah check barang Sung Jong tnpa kebenaran Sung Jong . Sung Jong pun check baliklah barang Sung Yeol untk balas dendam ..
  Sung Jong kunci bilik Sung Yeol then geledah smua brang Sung Yeol .. Haha.. 
Sung Yeol gelabah gilerr .. Sung Yeol nak masuk bilik dia tpi tak boleh sbab Sung Jong dah kunci .. :D
Apa lagi , Sung Yeol takut rahsia dia bocor cepat2x dia pergi tgok ikut tingkap .. Sung Jong terkejut tgok Sung Yeol ada dkat tingkapp ! Sung Jong jerit cute sngattt !!

CLICK UNTUK TUMBESARAN

Sung Yeol nak pecahkan tingkap untuk masuk dalam .. Haha ..
Kelakar btullah Sung Yeol ni .. Sung Jong pulak comeyy 
Tak lupa jugak the Nam Investigator ~ [Woohyun] yg ohsemm !!
  
Nak tahu knape nama Woohyun dipanggil Nam Investigator ? Ha !
Tgoklah Sesame Player klau nak tahu ..
  Okelah , smpai sni je dlu .. Esok kita smbung pula !!
PPyong !



No comments: