Vanilla Coklat [Happy Ending]


Annyeong Hasaeyo chingu !

Yeayy , dah tamat dah Vanilla Coklat ! Wohoo ! Best akhir citer tu , rugi kepada sesiapa yg tak tgok .. Hihi ..




romantic sngat drama ni ..
So sweet ~~ 

Actually tak tahu nak cite apa sebenarnya ni , tpi disebabkan Hyun Ji minat citer ni so , just post it.. Keke^^
Cite ni , tak bnyak konflik..So , rmai yg suka termasuk Hyun Ji ! hihi .. but , yg pling Hyun Ji ske dkat cite ni adalah pelakon dia , Izara and Aiman .. Serasi bersama .. Hohoho
Apa korang pnye pendapat psal drama ni ? Best tahap BOX OFFICE tak ? =D

Oke lha , itu shja dri Hyun Ji skrang ni ! Nnti kita bertemu lagi !
Ppyong !:*

#how's about my blog ? Change it is ? Hihi

No comments: