A Day With Them !

Annyeong chingu ! How's life ? ^^

Holla , we meet again :D .. Kyaaaaa , daebak lah hari ni .. Have a very great day with them all !
Fell happy .. Keke^^ , act tak ada lah best sangat , but think ada lah jugak daebak nya ! hehe
  Yg penting ada pengalaman yg baru kan ?
 Sebenarnya tadi baru balik outing dengan 'ONE BIG FAMILY' belah omma .. Tak sangka ramai yg datang .. Semua hadir ! Wahh , tepuk tngan skit ! #clap-clap#

   But , tak nak citer psal tuhh . Pasal nk rahsia dengan korang ..Biarlah rahsia eh , rahsia keluarga pun .. ;p
  

    Eh , korang perasan tk yang Youngmin BF tuh dah tukar rambut ? Hyun Ji baru perasann .. Woahh , mmg ketinggalanlah Hyun Ji ni .. Klau tk bukak FB tu lah gayanya .. Kalau nk tahu berita ttg BF mesti kene bukak FB .. Klau tk , habukk ! Selalu klau nak tahu news ttg diaorang WAJIB pergi page ni BOYFRIEND FanPage 1 dan yg ni BOYFRIEND FanPage 2 .. 
Baru tahu pun psal bukak twitter tadi , @G_BOYFRIEND .. 
Rambut dia, ASDFGHJKL ! Totally differentt ! *-*




See ! Macam fat cat je --'
Mianhae  Youngmin .. #mukacomey#
No Meant to harm you kay ?

ALWAYS LOVE YOU BOYFRIEND !
Forever n EVER !

#ayat main taram , TAPI ! dari hati yg ikhlas ~

 Okeh back to the post .. 
Rambut dia kan ? Lain sangat .. Klau twins Hyun Ji tahu .. Entah apa yg dia bebel nanti kan ? 
Anyway , lagi 13 hari b'day Jo Twins .. Yahhhh ! Tk sabar , Hyun Ji nk tunggu ! Tapi , sempat bukak twitter tk ? Nak trending b'day husband Hyun Ji ?Maklumlah , study je memanjang ! keke^^

   Ouh ya , tadi stalk dekat SM TOWN  , psal EXO .. Tapi ternampak pulak satu entri ni .. 

'[LIST] TOp 414 K-POP IDOL GROUP MEMBERS POPULARITY RANKING IN JAPAN'

terus gatai pergi tekan .. Tapi alamak aih , satu pun den tk paham --' 
Bahasa Korea lah pulakk . Hishh , apa lah SM Entertaintment ni .. Kata syarikat paling terkenal , tpi pakai bahasa korea pulak .. Pakai lah English .. Peminatnya rata-ratanya adalah antarabangsa .. Mana paham korea ! Tapi tak pe , abaikan kritikan saya yg tak berasaskan tu erkk ..  Terus tk jadi nak stalk ,tapi disebabkan ingin tahu , Hyun Ji pun stalk pulak dekat Mr.Google .. kan Mr.Google 'macam-macam ada !' :p

  Pfft ,nasibb ada ! So , this is it !


Panjang kan ? Nasib baik  , Hyun Ji bagi link dkat korang .. Nnti kempunan pulak nak tgok ..
Klau lmbat gmbar tuh keluar , korang just tekan reload ehh .. Biasalah tenet ,tgah main lumba-lumba , dengan siput .. :D

  Kyaaa ! Youngmin & husband2x aku !! #husband aku ramai#
 Alhamdullilah tersenarai .. ^^


 Pikamin , congrates ! :* ! Muahh !
Hurmm , okeh lah .. Smpai sni je dlu . esok hapdet lagi .. Insyaallah ..
Ppyong ! ^^



Ehh ! Dongwoo ! Okey tk? Nakal NamStar ..
xD

Muahahaha ! Jiyeon yg ke 48 ! Padan muka ! :p


3 comments:

Иʋяʋℓ Δмαиιиα said...

luls , Woonie kacau Dongwoo kat belakang.

Park Hyun Ji said...

ak'a .. kelakar ann ?

Иʋяʋℓ Δмαиιиα said...

yup.. Woonie ><