Earlier than usual



/Annyeong Chingu's\

Korang sekolah tk tdi ? Haha ~~ Mcam tk tahu je aku ni ? Wajib lahh , kene datang enn ?
Eh , korang tahu tak , tak lama lagi birthday siapa ??? Tahu tkk ?? Bukan Lu Han eh , Lu Han dah lepas --' .. #tk minat exo  
  Birthday Jo Twins lerhh !! Kyaaaaaaaaaaaaa~~ Tk lama dahh , aku tk tahu nk bagi hadiah aper ..--' . FED UP ! Dari bulan 3 ari tuh aku fikir dengan member aku , Aisyah .. Lagi pun , adek kembar Aisyah bufday sama dngan Jo Twins .. #++' , jeles akuuu...... Boleh fikir nk kasi haadiah apa dngan diaorang ~~ Twins yg comey uhh ..

  

korang nk tahu tk yg ari ni Starship Ent. buat birthday party untuk Jo Twins !!
Dia buat cepat ~~ Wae ?? 

Itu aku pun tk tahu , apasal dia buat awal ~ Maybe , busy kut .. Lagi pun , diaorang punya nama dah nk meningkat , wajiblah busyy .. hehe~ , tpi walaupun busy manapun , Boyfriend ttp Boyfriend aku especially Kwangmin.. 
Tpi aku tk tahu kenapa sejak akhir-akhir ni aku lupakan diaorang .. Tsk, aku tk tahu kenapa aku jarang layan diaorang dahh .. Tapi aku akan cuba ubah kay ? Fighting !!
         Bukannya jarang , tpi sejak tk dapat bukak muka buku , aku terus jadi katak bawah tempurung sbab tk tahu apa-apa ttg BF , wargghhh !! Kenapa omma aku tk bagi bukak FB padahal blog bolehh ? -_-


   Ouh , nk bagitahu jgak yg aku sempat buat gif untuk Jo Twins kita ni :D
Mmg buruk sket , sbab nk cepat .. Sbab Starship pergi buat birthday Jo Twins awal en ? Jadi terpaksa aku buat cepat2x :D .. Yg real untuk hari Selasa ni , aku dah standby awal-awal dah gifnya .. hehe~ Tersimpan rasmi di dekstop lappy ni ha ~ 



Jo Twins birthday
klik untuk tumbesaran




See ? Buruk kan ?? Aku mmg tk pandai klau bab edit-mengedit ni ehh .. Mianhaee ~
Insyaallah kalau korang tgok yg hari Selasa punya daebak skit .. #Cehh , perasan
Sekali aku ingatkan yg gif ni bukan official punya ehh .. Yg ni unofficial punya .. Kire teaser lah ni ehh .. MV dia lmbat lagi ~~ :p
  Eh , citer psal MV ni , nnti Boyfriend nk buat comeback kan ? Bulan June ni ~ Betul kan ?
Klau salah , mianhae ehh .. T_T .. Aku tgok post dekat youtube je , klau tk betul mmg aku salah .. Aku dah cari , tpi tak bnyak respon dari Encik Google --'

Tapi , harap-harap adalah eh .. Nak sngat tgok comeback diaorang !! Mesti daebakk !! Wajib daebakk !! keke^^


    Okeh lah , smpai disini je dulu entry ni ehh .. Nak layan Don't Touch My Girl versi piano dekat Mak Cik Utube ~ :D
Ppyong !

2 comments:

Иʋяʋℓ Δмαиιиα said...

Youngmin nampak mature dari Kwangmin. LOL ><

Park Hyun Ji said...

Andwae ! Kwangmin lahh .. salah tgokk ..
Pikamin lagi maturedd