Freebies Header 1 [INFINITE]





Annyeong chingu ! xD

Kyaaaa , gembiranya hari ni ! tk ada pergi mana-mana , duk terperap je dkat umahh .. Keke^^
Ouh yah , straight to the point ye ? Aku nk bagi korang freebies disebabkan aku dah ada Photoshop ! hehe~
Header ni berukuran 800x300 ..
So , nah ! take it walaupun tk seberapa .. rasa-rasa ada ke yg nk ? ahh , tk perlahh .. Tk kisah , asalkan tanggungjawab korang, korang buat eh !
KREDIT , klau nk guna .. ataupun just tell me nk guna .. easy right ? mcam makan kacang je ..--'

klik gambar untuk dpatkan url 
#maaf eh , klau buruk .. Sbab saya budak baru belajar, so tk cntik manalah eh .. Klau ada salah dan silap , sila bagitahu kay ?




Sung Gyu


Dongwoo


Nam Woohyun


Hoya


Sung Yeol


Myungsoo a.ka. L


Sung Jong


Kei , semua cukup xD .. mengambil 3 jam untuk siapkan semua ni ..
Hope happy dengan craft tangan neyh erkk ? Bwahaha~~
#gambar aku main letak jep , klau tk cantik bgitahu and klau cantik pun comment ekk .. ouh ya , title untuk Myungsoo tuh aku letak lain sbab tk tahu nk letak aper .. --' , jadi aku letak lah lagu Shut Up Flower Boy Band je , lagipun dia ada nyanyi lagu tu dengan Yerim .. :D

Ppyong !


No comments: