Number One For Me ~

Annyeong chingu's ~~

Korang dah tgok dah "Number One For Me" yg Maher Zain punya tu ? Dahh ??
Siapa yg dah tu mesti rasa best kan ! Daebakk sngatt .. Muka Maher Zain comell je .. xD
saya suka! hehe
  
Seriously , Maher Zain daebakk !!! respect you Maher Zain ! Warghh , dari malam tadi asyik Maher Zain je yg aku sebut --' .. Twins aku kata aku demam Maher Zain .. haha :p
Tak pe lah demam Maher Zain pun , daripada demam JB yg mengarut tu :D


comel je kuda tu ...
#aku pun tk tahu kenapa aku ps mende nii --'

Dalam lagu ni , dia tunjuk kan kasih kita pada ibu kita .. Lagipun Mother's Day tk lama dah kan ? Skejap je~
Maher Zain mmg bagus , tgok dia  ucapkan 'syukran' dekat mak dia .. Asyik mende ni je yg ada ~~ terharu  aku tgok.


kyaaaaaaaaaa!! Kyeoptaa Maher Zain !!
Korang like dan follow tau dia punya web ~ Tunjukkan yg korang sayang Maher Zain !


Maher Zain skrang bias aku !~ xD .. 


Omo ~ ^^ . daebakk !!

Arghh , kenapa dia tk datang Malaysia lagi ? Pleaseee ~~ Datanglah lagi
Klau dia datang , confirm aku pergi ! #Insyaallah 
Wae ?! Kenapa baru skrang aku demam Maher Zain ? #LOL
Dia hensemkan ? Dahlah hebat , hensem pulak tuhh , dah kahwin ke belum ? Aishh , T_T
Aku nk jadi adik angkat dia .. Tolong lahh ! #terlebihh ~


       Okeylah , smpai sni jer dulu .. Nanti ada apa2x ttg Maher Zain aku bgtahu ekk ? :D
Assalamualaikum ! ppyong !



Jum layan ! Biar smpai berjuta-juta tgok vid ni ! Chaiyook !
Fighting Maher Zain !!


No comments: