Comeback !


Annyeong chingu's 


 I ship this couple ~~
#XiuHan couple



  Well tk smpai 14 hari aku tinggalkan blog ni  ._.  . Rasa rindu and sayang nk tinggalkan bantal bucuk ni lelama .. hoho. Ouh ya , exam aku kali ni rasanya senang je .. Tak de yang susah sngat, semuanya aku boley jawab ALHAMDULLILAH. Doakan aku dpat strainght A's semua :'D

   Straight to the entry back..

Aku dah start suka EXO lah .. Ahh , Lu Han yg paksa aku buat. lol . Dia kute sehh , kyeopta muka dia. Aku baru perasan , dia cumel .. entah hape hape je aku ni . ++'

    Dulu aku kata aku benci EXO PLANET ni , tpii akuuuu nak tarik balik kata - kata aku tu duluuuu ! Aku geramm ! Kenapa aku cakap mcam tu !! Yaaah ! Pabo~




Tengok .. Dia comel ! Kalah crush aku :p .. Arghh , aku suka tgok dia senyumm.. Macam .....
mcam .... mcam comell je ! Eeii , harap aku tk lambat untuk jadi bini dia . huahaha.

  


     Senyuman dia buat aku nak fangirling dia selalu .. Kyaaaaaaaaaaaaaa , Lu Han.. ._.
Caiirrr aku dibuatnya .. keke^^


   Yahh , Inspirit dah keluar teaser kan ? Teaser baru  -The Chaser- .
Aku baru tahu semalam dari Unnie Atiqah   . Gomawo unnie.. 
         Ahh , aku suka ! Aku suka ! Walaupun laki aku tk bnyak shot . 

      

Laki aku asdfghjkl
HOT !

#credit to the owner

Suka betul part  L accident , Dongwoo and Sung Jong punya ~ .. Arhh , Sung Jong nmpak cumell . Dong Woo pulak macho . L mcam real je lakonannya . Leader Gyu pun sama, walaupun pegang kunci je .. /:p Tak sabar nk tengok MV diaorang 15 May nnti .. Nasib baik , aku punya exam dah abis . Buleh aku fangirling lelama .. haha


    
  tak tahu kenapa aku suka layan gambar ni semalam 24 jam 




Na Eun tk de aku rembat Eun Ji


Hush Hush Apink MV dah keluarkan ? Congrates Apink ! Semoga comeback kali ni daebak ~
Walaupun MV dia tk yang mcam aku jangka .. Aku tak berapa suka sngat dengan dance nya .
Bukannya sbab tiru gaya SNSD atau 4Minute ke hape tpi faktor lain /cewahh  
   
     Btw , aku tetap Pink Panda . 
Na Eun tk de bnyak part ah , sama dengan Woohyun . Cuma bezanya Na Eun tk de bnyak part dlam MV , Woohyun dlam teaser je . MV tak tahu lagi ._. 






Woot - woot , scandal aku malu :D
Haha ~~ Wahh lama eh tk hapdet psal kumpulan laki aku yg 1st ni . Rindu ! hehe
Hari ni diaorang buat performande dkat Dream Concert .. Tu gmbar twitter scandal aku lepas perform .
  




            Aku terkejutt weii .. Dong Hyun asdfghjkl . Matured .Hyun Seong lagi asdfghjkl . Matured jugak ! Ramailah fans klon K. Will a.k.a Hyun Seong  nmpaknya . huhu
Minwoo rambutnya dah hitam balik . Nmpak mcam mula-mula debut kan ? Comel gituu .
 Laki aku tentu lah awesome ! Arhh , aku nakk laki aku ~ Dia comell xD
Aku sayang grup ni . Aku hari 2x fikir psal diaorang . Klau aku tk tgok muka diaorang mesti tk sah . Tak dpat tgok dekat lappy wajib tgok poster atau hp mak aku --' . 
Aku upload bebanyak gmbar diaorang dkat situ . Memandangkan hp aku kene ambik dekat my bro's .
 Lucklily , mom aku tk marah . Dia cuma tnya 'Download gmbar/ video Boyfriend ?'
'Yep' . jawapan tu aku selalu guna .. Cuma first tyme guna tu ah , mak aku tanya 'Buat aper tu ? Download aper?'

'Download gmbar Boyfriend.' ahh , sudah mak aku dah salah anggap .. Haha . funny moment btul . Dia ingat aku download gmbar boyfie aku lettu . Aku ?! Ada bf ? >.< . Giler !~
Mak aku tahu yg anak-anak dia skrang kpop die hards . :D . Walaupun tk de brg kpop bnyak .
Tpi download dkat android pun apa salahnya en ? haha

Okey dokielah , nak tidur . dah malam . nnti bila-bila smbung ye ? ppyong !


Lots a love, 
Park Hyun Ji
             

No comments: