Feel So Good

/Annyeong chingu's\

         Aku tk pandai intro so aku nk straight to the point je lah kei . Korang dah tahu kan yg Infinite dah keluar MV hari tu ? Arh , seyesly aku lambat tgok sbab aku balik lambat sekolah . Damnn .
Cikgu mcam tahu jer apa yg ada kepala otak aku masa tuh . Erhh ._. Tapi aku tk mrah sbab aku tahu tak de faedah marah . Balik nnti dpat tgok jugak kan ? So . Useless klau aku bengang 




 Aku tk sangka sngat yg laki aku akan jadi cenggini . Akan jadi lebih comel . Mcam budak sekolah . Sesuai sngat ! I totally love his fashion . Auwww . Pandai kau eh Woolim ? Buat laki aku jadi kyeopta . huhu 
      Aku suka The Chaser , I Like You , Feel So Bad and In The Summer . Melody dia yg buat aku suka . Ceria je walaupun aku tk tahu lyrics =.= .   In The Summer waktu L nyanyi , tk silap aku lah L . Dia mcm sebut Haibara . haha . Aku asyik sebut dekat Twins aku psal tu .


Eeeeiiii , senyum dia ! Ah , aku terpaksa jeritt . Senyuman dia buat aku asdfghjkl . Nak dia !
Aku sayang dia . Dia carta hati aku yg pertama . HAHA . Forever NamStar ! Hwaiting !~~~
  Aku harap sngat comeback kali ni hebat ! Moga comeback kali ni sukses selalu . Inspirit !
  Ouh ya , dlam MV kali ni Woohyun tk bnyak keluar part sngat . --'/ . Dekat belakang MV baru dia keluar . Aishh , fed up jugak dibuatnya . Tapi tk usah lah marah-marah an ? Kesian Woohyun buat spesial untuk aku . Tapi aku tk hargai . HAHA . perasan ! 


   

Hewt . Aku punya ! Jgan ambil ! LOL


     Bila aku boleh dapat album tu eh ? INFINITIZE . Aishh , aku nak ...... Tpi mana nk cari ? Online Shop ? Aku tk de account . Terpaksa beli dkat Music Shop ah . Tapi dkat mana ? Puas aku cari ari tu . Tpi hampehh . Tak de Kpop pun . ASDFGHJKL . 


             Ouh okei lah . Sampai sini dulu je kei . Aku nk tgok Secret Garden pulak .
 Yoooo , Joo Won dengan Ra Im sweettt . Ahhhhh , ship lagi sorang ! Keke ^^


Lots a love ,
Park Hyun Ji

No comments: