Segmen : Kami Blogger TeenFinite


/Annyeong chingu\






   Hello everybody . Kei , mseti korang dah tahu kan apa yang aku nak tulis ? HAHA . Absulately //betul ke ? LOL . Aku join sbab Unnie AtiQah yg tag . Ahh , gomawo unnie :D , sbab tag saya ..
So , kita teruskan je lah segmennya okei gais . So , lets' go ! Ehhhh , kjap . Ada pesanan untuk korang . Klau nak join gak , korang click je gambar atas tu tau . Tapi pastikan korang ni ANGELS n INSPIRIT dulu . Kalau tk , No Way ! //LOL . Suka hati aku je . :D . Start now !



The Question -->

1) Angel or Inspirit

2) Siapa bias korang ? State individual fans name

 Angel :
  CAP – CAPpers / CAPtives / CAPtain\
  Chunji– Chunsas (Angels)
  Niel – EmotioNIELs
  L.Joe – LJjangs
  Ricky – Lovelies
  Changjo – Changsters

 Inspirit :
  Sunggyu – Chingyus
  Sungyeol – Yeollipops
  Sungjong – SUNGels
  Woohyun – Newclears
  Dongwoo – Woonique
  Hoya – Hoyatics
  L/Myungsoo – eLements

3) State reason kenape dia jadi bias korang

4) Your favourite song or mv ?

5) Kenape korang suka Teentop / Infinite ? at least two reason


And My Answers is -->
1) Aigooo , susah nak pilih ! But , both !
2) Angel ; [Chunsas] , Inspirit ; [NEWclears]
3) Wae Namstar ? Yahh , sbab dia hensem lah . Lagi , ahh comel , suara pun sedap . Diri dia yg gegila sikit tu yg buat Hyun Ji  tertarik . LOL . Chunsas pulak ? Mestilah sbab dia awesome! Perangai kebudak-budakan dia tu . Aishh ,kyeoptaaaaaa ! Suara dia pun boleh tahan :D.    Awww , they are so perfect !
4) Fav song ? I Like You oleh Infinite , Teen Top pulak Crazy . MV ? Nothing's Over dan Crazy jugak . ~
5) Sebab diaorang incredible . Semuanya awesome ~ Lagi pulak , diaorang ni bestfriends . Suka kalau tgok diaorang sama-sama .And,      semua suara diaorang boleh buat Hyun Ji terpukau . Lagi -lagi semuanya berbakat  :D . So that's why i'm now in loves with       INFINITE n TEEN TOP ! Hwaiting !~~
     
Okei dokie ! Dah siap dah segmen kali ini ! So nak cari mangsa tag pulak . HEHE . Beware ! HAHA

Nina | Mira
Done ! Good Luck ! Ppyong !


Lots a love ,
Park Hyun Ji


No comments: