Segmen : We're Kpopers Blogger

/Annyeong chingu\






  Keei , aku join segmen lagi . Best pulak join segmen . HAHA . Btw , gomawo Liyana sbab tags.
Jeongmal gomawo ~ And , kalau nk join gak . Tekan banner atas tu kei . ? Jumm , mula




The Question and Answer

1) Sejak bila korang mula meminati music kpop ?
---  Tahun lepas , bulan Oktober slpas dihasut oleh twins . HAHA

2) Apa yang bestnya tentang kpop yang orang lain perlu tahu ?
---  Ehh , bnyak . Especially ttg  bakat ,lagu diaorang dan dancenya . UNIK . Pastu hensem dan cantik . :p

3) Favorite artist / group ( senaraikan seberapa banyak yang pon tak ape )
--- Infinite , Boyfriend , Teen Top , SNSD , BTOB ,EXO-M , CNBLUE , APink , Nu'est ,SS501 , 

4) Siapa ultimate bias korang ? kalau rajin letak gambar sekali .
---  Banyak !~ Kejap ehh .



Woohyun



Tumblr_m2thpg9pju1qgglzxo1_500_large

Kwangmin



Tumblr_m4e8qflo091qb0jb0o1_500_large

Chunji


Tumblr_m2m4mdfqx31qjoqpzo1_500_large

Minhyuk



Tumblr_m4208zvcxh1rr5p1jo1_1280_large


Minhyun




Tumblr_m3u7lqujqx1qckf2oo1_r2_500_large


Lu Han


 Top 6 now ~ Keke^^

4) Antara banyak2 blog kpop bloggers . blog siapa yang selalu korang review . dan nyatakan 2 sebab .
--- Blog yg saya selalu review is Unnie AtiQah . Sbab saya suka post dia yg mcam mcam isi . Lagi , sbab dia rajin bagi freebies . :D hehe

  Abis sudah , taggie time ! HAHA



    Done , 1st segmen . Lepas ni segmen nk join Segmen : Siapa bias anda dalam Exo-K pulak :D

Ppyong !

No comments: