Woohyunnie ~Are you okey?

Annyeong chingu's

Holla gais , i want to straight to the point okey ? Tak nak intro pepanjang sbab tgah saket hati yg teramat ni >:(
Mungkin korang dah tahu ttg masalah laki aku kan ? Yg org buat dia mcam tuh dkat airport tu ~ Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Nak mampus ke ? Pepandai kau ckap laki kesayangan aku mcam tuh .. Aku kerat 14 badan kau tu karang baru tahu ! Suka hati kau je , siapa yg bagi hah !
Tahu lah laki aku femes , tak yah lah nk buat di mcam tu .. Kesian dkat dia~ Kau tk puas aty apahal ? Kau tk popular en ? Sebab tuh , kau buat dia mcam tu ? Jelly tgok dia berjaya ?! Dia berjaya sbab dia berusaha ! Tak mcam kau ! Nak femes ambik jalan mudah dengan kata dia mcam tu ! Puihhh , pergi mampus lah ! #aku tk tahu kenapa aku emo sngat ni --'


            Ouh ya , yg tk tahu lagi kenapa aku mengamuk tk tentu psal ni sebab ni -->
#aku tunjukkan gambar eh , sbab aku tahu pun dari dia :D

credit to unnie Nabilah @ Nafaa

Haihh , manusia mmg mcam-mcam kan ? Itulah adat resam manusia ._.
Kesian tgok laki aku tuh .. ^^// Sedih gler gif tu.. Baling heart tpi mcam tk ikhlas je . hehe~
Mmg lah , dia ikhlas dekat aku sorang je :p
Apa-apa pun , nasib baik ini cuba khabar angin je ~ xD .. Klau tk , mmg aku cari manusia tu !


credit again to Tumblr

Pffft , lega teramat aku ! Hubby aku sebenarnya sakit je .. Bukannya ada org buat dia .. Haha
Aku happy sangatt ~ ^^ 
Tapi mmg betul tau , yg laki aku ni penyayang.. Dia klau org interview dia , tanya apa bende dia nak ? Mesti dia jwab Fans' Heart .. Maknanya dia nak hati Inspirit .. :D
Jangan risau , sbab hati Inspirit mmg ada dekat Infinite dah .. Dont worry kay ? ;* Woohyun !
    
Lagi satu , aku nak share gif comel dari Woohyun , miss dia glerr !! Lama dia tk mucul sbab nak buat comeback 15/5 ni ! Yahh ! Aku tk sabar !!! #tapi aku ada exam pulak --' sh*t



A heart to you too dear !


eeeiii , kyeopta !! :D

Dua  je eh .. Sbab tk nak bagi korang rmpas laki aku ! Cukuplah sorang je yg kene rampas~
Aku tk nak dia pulak yg kene :( [:p]
   
       Tak de lagi nak post , so ppyong !

And one more thing , aku akan hiatus selama 14 hari sempena exam mid year .. Waktu Infinite punya MV keluar , aku curi-curi bukak skjap ..--' 

No comments: