Truly Being Happy


/Annyeong chingu's\





    Hello fellas . How going's ? Fine . I hope so . LOL . Keii , aku menghilang sekejap sejak dua menjak ni . hehe , aku balik kampung actually hari Jumaat tu yang malam kemenangan INFINITE at Music Bank . hoho . Aku tahu aku lambat post . So , sila gelak . Lmao ~ 
  Aku balik sini balik pulak hari Ahad . Isnin pagi , aku demam . ASDFGHJKL betul lha , aku ingat nk buat post ttg Infinite menang , sbab aku tgok Live Music Bank malam Jumaat tu . 
Anyway , chukkae my INFINITE ^^ . You win triple crown right ? First , MCountdown . Sec , Music Bank . Third , Inkigayo . And fourth , MCountdown back . HAHA . Saranghae INFINITE ! 


               Hari Jumaat , baru boleh aku post sbab homework aku dah siap . Woooooooo ~ Mak aku suruh siapkan h/w dlu baru boleh bukak internet . -,-' . But , thanks alot to mom sbab suruh . Kalau tk , mmg malam Ahad nnti baru kelam kabut nk buat . T_T . Lapang skit hati , boleh fangirrling lelama kan ? hehe ^^ . Ouh  yeah , my secret lovely husband nak buat comeback 14th June ni . Yaaahh , memang aku dah tk sabar . 




'LOVE STYLE'!

  'LOVE STYLE' , 1st mini album Boyfriend kali ni ! Kyaaaaaaaaaaaaa , nmpak hensem . LOL . Mmg hensem pun terutama laki aku tuu . HAHA . 


    
Omo *O* . -faint-

 Damn , so hotttt ! Aku tk tahu describe my shy husband ni mcam mana skrang . Totally pfffttt . Ramailah scandal dia ni nanti. //Luls , tk boleh blahh =.=   Jelly tk pasal pasal lah nnti . Apa apa pun , my never turn out . Only he , will be my sweetheart //woohyun macam mana ? --'  Okay. tunggu je lah nanti 14th June ni .  

   

 JR Nu'est birthday hari kan ?  Ahh , 

//my artwork . Dont try to steal 
    So , Saeng-il Chukkaemnida  JR a.k.a Kim Jong Hyun oppa .  Now ur 17 years old right ? Ahh , always take a good care of our member in Nu'est especially oppa Minhyun and maknae Ren ^^ . Hope Nu'est will suceed in the future yeah ? I will be truly  L.O.Λ.E to Nu'est keyy :)
 Keii , aku mmg  tk boleh nak buat speech bagai ni . Hehe , anyway . Happy Birthday oppa ^^
 Okei dokie guys , aku break smpai smpai sni dulu . Nanti aku hapdet lagi ya ? ppyong !




 #P/s : Sapa yg ada tag suruh join segmen . Nanti saya buat eh ^^ . Mianhae .. 

No comments: