The One Tale



Annyeong chingu's ,


The great BTOB .
  
  
 Seyesly , aku tak tahu nak post ape . Tadi dekat sekolah bukan banyak idea menerjah . Aku suruh pergi , tak nak . Ni bila aku panggil , tak de pulak . HAHA . Maybe idea ada , tpi permulaan ayat tak de . Eh ? Apa aku merepek ._. Kei , stop it ~ 


  Well , dkat sekolah aku seminggu ni sukan je memanjang . Penat aku . Walaupun just masuk acara memerhati dan acara bersorak . luls . Tengah sukan aku dengan member aku duduk tepi padang . Panas weiii ~ Tak tahan betul ! 
    Cikgu dah lah tak bagi duduk dekat kantin . Suruh duduk aja dekat padang . Erghh , aku macam what the ??! Cikgu duduk kantin boleh . Kami tak boleh ? Okay , cikgu memang baik ._. 


  Wlaupun apa apa pun , kami ttp enjoy ! lagi lagi senamrobik cikgu Akmal . Seyesly , tu buat aku suka duduk tpi padang . Cikgu buat senamrobik terer betul ~ Dengan lengoknya . Ewahh . HAHA . Thumbs up Cikgu Akmal ! And tadi masa rehat , ada lagu You're Number One For Me - Maher Zain . Ahhhh , aku macam asdfghjkl je masa lagu tu dimainkan .
   
 Aku rasa ............... happy . Rasa macam ada Maher Zain buat konsert ;) . HAHA .
   
  Jyeah , aku tgok Glory Jane semalam . Syaida , yg promote habis habisan . Suruh aku tengok . Kesian asyik pujuk aku , aku pun beralah lah . Lagipun hero dia hensem apa . 


 Keii , aku tgok sbab hero dia hensem ke aper ? 


image


Gandingan mantap habis ~

  Citer ni , klau 1 episod tak nangis tak sah . Asyik kene nangis je . So , if korang ni suka kdrama yg emotional . I bet you to see this . Only in 8TV .  
  See , aku pun terikut sekali promote . HAHA . Anyway , aku tak berapa suka dengan suami Eunjung dlam ni . Bwahaha ~ I mean Jang Woo . Dia jahat dlam ni . Ahh , mianhae . LOL
  
Sekian . Adios .

No comments: