Overload Mode Currently

Annyeong chingu's ,


Miss the 'TeenFinite' moments 



 Kei , aku hapdet lagi . Keke ^^// , ni tk pasal sebab TeenFinite moment dkat MuBank tadi ah . Buat aku rasa asdfghjkl sekejap tatkala melihat bias aku bergandingan . LOL . Aku rasa nak nangis je tadi . Tawa kegembiraan !~  

  Rasa dah lama je tak de OTP mcam tu . Terhebatt ~~ MuBank mmg pandai mengatur . Mcam tahu tahu je aku rindu OTP ni lah . hikhik.
Bagi sapa yg belum tgok sila kesini --> HERE ! dan SINI ! . Kalau nak tgok In The Summer Special dan Myungie main gitar.
    
     Myungie main ohsemm . Lagi lagi Woohyun dkat sebelah , buat aksi overrrload iaitu kecomelannya tu . Ahh , aku rindu INFINITE ! Tak lupa juga , TeenzTop . 
Neomu neomu saranghae !!~
  Adios ~
 (+) Maybe aku akan buat offial entry untuk hiatus esok sebab esok aku dah mula hiatus eh .
  

No comments: