Some People


Annyeong chingu's ,


Tumblr_lo96l4dtko1qcrsn7o1_500_large

 Aku ... Aku tak tahu ... Tak tahu nak post apa ... Erghh ._.
Tpi tangan nak menghapdet . Tangan ni nak menari di atas keyboard . LOL , ayat . Skema giler . HAHA . Kei , nvrmind . Intro aku mmg selalunya gila sikit .

   Back to entry .

Semalam Hari Perjumpaan Ibu Bapa at SK . Cikgu beritahu perangai baik aku dkat parents . (Y) . Mak aku je yg marah , my dad ? What lek je lah . Mmg semua anaknya mcam tu ;)
But , nasib baik cikgu aku baik . Dia tk bagitahu yg aku tk siap kerja folio yg tertangguh selama 6 bulan . HAHA .
 Teruknya aku ++' . Aku mmg malas klau kerja yg memerlukan buku skrap ni . Aku anggap buku skrap tu musuh utama dalam pelajaran aku . Erhhh . Well , me got 3A 2B . Alhamdullilah ;) 
THANKS TO ALLAH

Petang ni pula , dkat KAFA . Dushh , mmg kene aku kali ni . Menurun bnyak sangat ! Tauhid dari 93 ke 67 . 30 lebih markah turun . T_T , mati akuuuuu . 

   Eh , aku dengar EXO-K pergi London kan ? Perhh , mmg jeles lha dengan kpoppers london . But , aku maybe tk jeles sangat kut . Sebab aku kan minat EXO-M lagi . Baby Lulu ~~
(: . But diaorang buat apa dkat sana . Shopping ? Wahh , sakan habis Chanyeol nnti beli topi . HAHA .

Anyway ,

Tumblr_m6d2mk6h3b1rwkj27o1_400_large

 Saeng-il Chukkaemnida Seohyun ! Always happy kay ? SONE always love you !
And be pretty always ya ? Love you !!

Tak sempat nak buat cover , eh bukan tk sempat . Photoshop yg buat hal ._. Geram betul . Tpi tk per lah . Janji wish kan ?

Ouuuhh ya , sebelum terlupa . Korang pernah tk rasa susah nak pilih bias dkat EXO ? Biasalah , kan susah skit nak pilih sbab ramai yg awesome dkat EXO ni . Kalau ada , sini ada caranya .




Tumblr_m3w72scmcj1r967c6o2_400_large
Click untuk pembesaran 
(credittoWEHEARTIT)

HAHA , actually . Ni game quiz . Korang cubalah jawab . Nnti dpat siapa bgitahulah klau free (:


 Okeii , smpai sni je dulu . Nnti hapdet lagi . 

Adios .

No comments: