The Words That Are Nothing

Annyeong chingu's ,



Infinite Kiss Day 


 Ahh , mmg tak guna aku ni -,- . Kata nak hiatus , tpi blogging jugak . HAHA . Aku memang tk boleh percaya . So , sila jangan percaya aku lain kali . LOL . 
Ahh , Infinite triple crown dkat MCountdown kan ? Kyaaaaa , chukkae my Infinite ! We all love you ! Saranghae  ~ Dah hebat dah laki - laki aku skarang ni , ehh bukan laki laki . Laki aku sorang je . Iaitu Namstar . Dia kekasih hati . LOL //sila muntahh! Aku harap Infinite berjaya dan sukses lagi di masa akan datang ! Inspirit sentiasa menyokong ! Fighting !


  Ckap pasal Infinite , grup secret husband aku dah pun buat comeback kan ? Ahh , comelnyaaa diaorang lagi lagi laki aku . //pebanyak laki aku ada ? HAHA . Boyfriend with Love Style . Aku dah bagitahukan ? Yayy ! Happy sangatt . Theme dia  summer , aku pun terikut sama theme dia . hehe . 
       But , aku tk berkenan dgan baju Dong Hyun . Tak cantik ._. Mianhae hyung . Boleh je aku kritik baju leader charisma aku tuh . HAHA . Bagi aku Dong Hyun adalah satu satunya leader yg bercharismatic . //ceh ayat . Leader Gyu pun sama gak . Jangan merajuk . (:


See how cute he is ? But ! His Mine !!


  Ekk , aku nak post aper lagi eh ? Ha ! Sesiapa yg shout dekat cbox aku, kata dah follow aku . 
Padahal tak . Aku harap sangat yang kau ckap tu betul . Tapi hermm , tak pun . Aku tahu blog aku ni asdfghjkl , tpi jganlah tipu . Kita sama sama jujurlah dlam berblogging ni . Kalau kau tipu , dpat apa ? Duit ? Klau duit , tk per gak . Tpi dosa tau tk . Menipu . Erhh , aku mmg tk boleh tahan dahh . Klau sekali dua tak pe , aku maafkan . Tapi ni dah kali ke-5 ! Memang aku hilang sabar ;_; .
 Okei that's only i wanna tell you . PEACE (Y) .

No comments: