Afterwards ,

/Annyeong chingu's\





his sshoo cute ? Yeh , definitely 


  ;AAA; lama aku tk hapdet blog . Tsk , dkat dlam sebulan setengah . And Alhamdullilah aku punya challange untuk hiatus untuk sebulan tercapai . Betapa bangganya tau tak .? Ouh wait , dlam adanya bangga tu . Aku ada banyak tertinggal bnyak perkara ._. 
Firstly , ............... Ah ! Bnyak lhaaa . LOL .


       Tapi tk per , demi masa depan kau jugak Hyun Ji ~~ Sedar skit .. UPSR and PSRA menanti anda . Ah , kfoinne . Aku kene mengalah . 
Jyeah ,  pekse PSRA aku dpat 1 Mumtaz 5 Jaid Jiddan . T_T , teruknyaaa ... But , antara 5 Jaid Jiddan tuh aku dpat 4A .   1 je B . 72 , Bahasa Arab . Erghh , eden kalau Arab mmg siput skit . HAHA . But gais , im jealous with this girl =='. Anyway only marks for trial UPSR je belum dpat ;) . Ye lhaa , baru habis je pun. 
Semoga 5A's semuanya . Amin ! Pray for me ya gais ;) Aku doakan korang jgak supaya berjaya ~~ AMIN , If GOD will , INSYAALLAH .

Tumblr_m7sdt5nqfx1r54tyro1_r2_500_large

Channie ~~~ Get well soon yeah ! Hwaiting ~~~!

 Maybe , korang dh tahu . Atau belum . Ah tk kisahlah , klau tk tahu aku ceritakan --'
Yang Channie kene kidney surgery hari tu . Tk sangka Channie masih boleh tersenyum walaupun ada penyakit dibuah pinggangnya . He such a good maknae actor .~~
Nak nangis masa dengar berita ni . Bayangkan .  .  .  .  . 
      Aper ape pun Channie , recovered soon yeah ! I want see you cutie face ~





  Last not least , Infinite She's Back Japan ver ! Released mv today . Damn freaking HOT . Dino driving a car ~ Namu with his greasyness and MyungYeol momentss . Inspirit should watch it ! LOL , mmg Inspirit wajib tgok pun . HAHA . Btw , Hoya missing in Ranking King ep 9 right ? Because Reply , Respond ? Ahh apa apa je lha .  Sebab dia berlakon dlam tuh kan? 

Kyaaaaaa , HoJi couple foreverrrrrr . Sweeet time Hoya and Eunji berpegang tangan . T_T 
Hehe .

    Okei , here for now ! See you tomorrow ~~
Ppyong !

  

  #SELAMAT BERPUASA DIBULAN RAMADHAN !!

No comments: