Segmen ; Running Man L.o.v.e.R by FafaRamlan

Annyeong chingu's



 Yay , im back . lol . Aku mmg tk boleh -,- Kene jugak hapdet kan walaupun hiatus . Tak pe , hiatus tolak ketepi dulu . HAHA . Ni pasal Running Man lha ni . Buat eden teruja nak jwab soalan segmen ni . hehe ;AAA; Sampai tk sempat sempat nk study Tajwid . LOL 
And very warm Thanks You for my chingu ; Baekhyuna  *UPSR candidates too . Hwaiting ~~~  for tagged and the owner of the segmen xD

     Eh tk sedar intro dah panjang berjeler ._. Mianhae ^^
  Note ; Please click the 'pinky linky' banner to join gais ~ 

Question with her lovely sister , Answer 


Siapakah peserta Running Man yang paling anda minati ? Why ?

 --- Forever GARY and HAHA . They're too hillarius :) Always make my day . hehe .



Peserta Running Man yang anda kurang minati ?

 --- Damn , NONE . All freaking awesome ;D



Siapakah tetamu Running Man yang paling anda suka ?

 --- Big Bang , IU ,SNSD and KHJ 



Episod Running Man yang paling best pernah anda tengok ?

 --- Ep 33 , 84 with 85 and 86



Macam mana boleh tahu tentang variety show ni ?

 --- Mula tgok dekat rumah sepupu . Diaorang kata best ;) Sekali tgok , BOOM ! Tergelak sakan ahh layan RM ;) Then , sejak tu ahh . Layan RM kat rumah pulak .



Siapakah kpop idol yang anda mahu dia jadi tetamu Running Man

 --- Infinite and Led Apple . T_T



Selalu tengok Running Man dekat tv atau internet ?
  
 --- Usually TV but kalau ada tertinggal ep yang best jawabnya internet lah . HAHA xD


Done , so I tagged them  ---->
Ieya and Pikachan 

2 comments:

primadonna said...

thanks tagged unnie . Unnie tak dapat nak buat entry hari ni sebab nak balik hostel , so next time .

Park Hyun Ji said...

Ouh , kwenchana unnie ;))