Student Life ?






Well , esuk dah skolah -.- Tsk , how sad life it is . Pity me . lol . Esuk jgalah pekse elektif . Tpi aku buat lek je . Mcam tk de apa apa . Oh , aku memang mcam tu . Selamba dia je .__. 
My life my rules . idak ke cam tu kengkawan ? HAHA . Aku merapu lagi ._.

Perlukah ada pengorbanan ?

    Kafa aku buat lawatan ke Cameron . How jealous I did you know ? Mawas Pengawas je bleh pergi . Tak adil . Teringin sngat nk pergi , dahlah tidur sana . Wah wah , enjoylah korang ye ? Jelly ;___; Crush aku pergi ketidak eh ? HAHA . Sempat lagi A__A 

 Aku tengah mengira hari terakhir di sekolah ni . Sekejap je masa berlalu . Dah nak tamat dah sekolah . T_T Maybe tahun depan jumpa lagi ke ? Insyaallah klau ada rezekikan ? *smile* Sekolah semuanya lain2 . Ohmaii , pehal lah mcam tu . Itupun kene msuk skolah harian klau nk tetap bersama . Msuk boarding school , BAI BAI lah jwapnya . hew hew :'3  

Aku forever and ever rindu korang ;AAAA;

 And for SPM and PMR candidates , moga moga cemerlang keputusannya . Wish me too jyeah for UPSR  . Unnie Aifa , buat lek lok for SPM . Insyaallah boleh skor ! And unnie Putri too . Unnie Putri lama hiatusnyaaaa . Bila nk re-open balik ? Rindu unnie ! lol . Sama -sama fangirl BOYFRIEND bila dah merdeka ekk ? HAHA >,<


               And maybe until here ? Adios.





Sedar tk sedar , entry eden psal skolah je eih ? lol . HAHA
     





No comments: