3 more .



Assalamualaikum w.b.t,



That's a reason , why i love you damn so much . 4D 

   Me guesta , we meet again . Alhamdullilah , syukur ke hadratnya . Salam Maal Hijrah , moga tahun ini lebih baik dari tahun-ii seblum ini . Amin dan Insyaallah .
Hari Isnin ni penentu eden untuk masuk asrama ke tidak  ;___; Tsk , ape hal cepat sangat berlalu ? Pejam celik , pejam celik dah hari isnin . Tak dinafikan hati ni sikit gementar . lol . seharusnya kan .
Erm , tunggu je lah hari isnin ni eden bagitahu. But tgok keadaan lah , klau result teruk . Smpai sudah eden tk bagitahu . HAHA ._.


      Aku rindu balik ichiban aku . Rasa bersalah teramat sngat tinggalkan diaorang hari tu . Sprout punya psal -.-  Jack dlam tu expressionless betul lah . Oh maybe KAKU .Aku nak watak dia mcam SBK tu . Comel gila dgan Mato-chan . Happening ~ OTP shipped ! l o l


        Watched SBK 

     Publish fanfiction
        Result UPSR ;__;


Tiga perkara penting yang wajib aku buat dlam bulan Nov ni . December tk rancang lagi . Ohmaii, banyak benda rasanya nak dilaksanakan . hekhek . 






Rancang nak tukar simple template ni ke blogskin . Tapi rasa sayang plak nak tinggalkan design ni . Maklumlah bagi aku design ni lawoo , haha . syok sendiri -.- Skinnya dah siap edit tapi tu lah , ragu gila nak guna . Cantik kut eden edit . HAHA , tsk what's wrong with me ? Tak habis-ii perasan sendiri . Kyaaaaa , *tumbukdinding* dah depressed ni ;___; result nak keluar tak lama . Oh gosh *O*
Keh , tenangkan diri . Tenang . Pfftt , baik aku stalk Pikamin aku haha . Kalau nak bagi tenangkan diri eden ni . Pikamin je boleh . lewls . Boyprend ada event hug tadi . Tsk , i wish i'll be there . Comelnyaaaa dia ;___; Bagi bunga , buat 4D personality dia tu . Aaaaaahh , how sweet it is . Insyaallah , jika aku dah berjaya nanti , aku nak kerja atau menetap terus kat sana , i mean korea . hekhek . 



Till then ,Adios 


   


No Regret After This .

No comments: