Perfection




You're hamster gyuzizi the cutest


Aku tak tahu motif apa hapdet tengah malam . lol . Bosan pulak cuti-ii mcam ni ._. 
Tadi aku ondeway re-decorate ff's blog . Segala code-ii hak milik unnie Wana . Thanks jyeah !
And know what ? My oneshot got deleted by someone , erghh T_T ASDFGHJKL . Siapa pula yg baik hati pergi delete ni ? 

   Tapi tak per lah lagipun oneshot tu macam ntah hape hape je aku buat . Jalan cite kurang menarik . Yang kesalnya kena buat balik ._. Huahh , malas aku . HAHA , but usaha tangga kejayaan ken ? ohmaiigucci , what i had merepek . luls , bahasa rojak .__.
Cakap psal bahasa rojak , tadi ada kawan aku post dkat fbee . 

              Dia makan rojak weih TT_TT , give me little ;___; kempunan ghila weihh .
HAHA , memalam cenggini otak eden dah blurrr :3


 Malam semalam ZE:A showcase . Ouh holycrap , aku jelesssss . Untung siapa dpat pergi .
My Siwanie , dia forever cute . Aku just tgok orang post-ii je lah . Tsk , how a sad life . Aku spatutnya boleh pergi , tapi asyik cancel last minute . Redha je lah . Hari tu ada hal lah , esuk nk balik kampung lah . Hishh . Lastnya-ii duduk terperap dkat rumah , asdfghjkl .

Tapi klau dari sudut positif , jimat duit eden . HAHA . Brilliant , lol .


Ekceli salah satu tujuan eden tulis entry memalam buta ni sebab the leader hamster kita nilah .
hekhek . Lagu SHINE dah kluar and terserlah lah bahawa leader kita ni memang awesome tahap asdfghjkl . Lagu dia awesome -.- And that's why im totally love them . Diaorang perfect ;__; 







    Masa Janus baru keluar , aku ada ragu-ii tentang lagu tu . Yelah , takut juga ada unsur yang tak baik ken ? Sebab tgok semacam je -.- Ada devil Kwangmin and angel Youngmin . HAHA 
Tapi aku buat soal siasat , naaa tak de apa-ii . Just berkisar tentang manusia bertopeng dua . Yang cuba tersenyum dalam kesedihan .
    
Yang dashatnya , eden tak bosan dengar lagu tu . Rape lah button replay bnyak kali pun . Tak pernah muak . Adik aku pun dah muak , erghh what the fish -.-  Aku tenyeh karang , payah je .
Ramai yang suka perubahan 'mature' diaorang kali ni . Termasuklah aku , but aku okeh je dengan diaorang . Berubahlah bnyak kali pun , aku forever be a loyalty BESTFRIEND .
Sepanjang hari  ni asyik stalked show live dia je . keke . 
      Paling aku suka masa Inkigayo special tu . Fuhhlamak , gempak kut -.- 



Happy Birthday Choi Minhwan #MINARIDAY!


Adios





No comments: